
Η Ντε Γκράαφσαπ χάρισε τον τίτλο στην Αϊντχόφεν!
Πρωταθλήτρια Ολλανδίας στέφθηκε η Αϊντχόφεν στο φινάλε-θρίλερ της Eredivisie. H PSV πέρασε με νίκη 3-1 από την έδρα της Τσβόλε αλλά αυτό δεν θα ήταν αρκετό αν δεν συνέβαινε το μεγάλο «μπαμ» στην έδρα της Ντε Γκράαφσαπ. Η γηπεδούχος και βαθμολογικά αδιάφορη τοπική ομάδα (θα παίξει στα play out) κατάφερε να κρατήσει τον Αγιαξ στο 1-1 και να του στερήσει τον τίτλο.
Πρωταθλήτρια Ολλανδίας στέφθηκε η Αϊντχόφεν στο φινάλε-θρίλερ της Eredivisie. H PSV πέρασε με νίκη 3-1 από την έδρα της Τσβόλε αλλά αυτό δεν θα ήταν αρκετό αν δεν συνέβαινε το μεγάλο «μπαμ» στην έδρα της Ντε Γκράαφσαπ.
Η γηπεδούχος και βαθμολογικά αδιάφορη τοπική ομάδα (θα παίξει στα play out) κατάφερε να κρατήσει τον Αγιαξ στο 1-1 και να του στερήσει τον τίτλο.
Η Αϊντχόφεν κατέκτησε την πρώτη θέση με 84 βαθμούς, έναντι 82 του Αίαντα που είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων κι αυτό σημαίνει ότι αν είχε νικήσει τη Ντε Γκράαφσαπ θα κατακτούσε αυτός τον τίτλο.
Είναι το 23ο πρωτάθλημα στην Ιστορία της PSV και δεύτερο συνεχόμενο, ενώ στον αντίποδα ο Φρανκ ντε Μπουρ έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος προπονητής του Αγιαξ με πέντε τίτλους, ρεκόρ που μέχρι χθες το θεωρούσε σχεδόν… σίγουρο
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αμετανόητος ο Γεωργιάδης, νέα ευθεία παρέμβαση στην ευρωπαϊκή εισαγγελία – Κάνει λόγο για επίθεση στη Δημοκρατία
- Φαβορί ο Βεζένκοφ για το «Alphonso Ford Trophy»: Τι χρειάζονται οι Ναν και Χίφι (vids)
- Πέτσας: «Δεν θα ψηφίσω όλες τις άρσεις ασυλίας για τους βουλευτές της ΝΔ»
- Δωρεάν διακοπές για 300.000 δικαιούχους – Δείτε το ΦΕΚ
- Με επιτυχία οι δοκιμαστικές προσδέσεις στο λιμάνι της Τήνου
- Π. Μαρινάκης: Κατηγορεί την αντιπολίτευση για τοξικότητα και δικαιολογεί τον Λαζαρίδη



