Ύποπτος θεωρήθηκε ιταλός οικονομολόγος που ταξίδευε αεροπορικώς από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ από συνεπιβάτη του, επειδή έλυνε… εξισώσεις.

Η συνεπιβάτης που καθόταν δίπλα του στην πτήση θορυβήθηκε μόλις είδε τα περίεργα σύμβολα που έγραφε ο Ιταλός και ειδοποίησε το πλήρωμα του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η πτήση δύο ώρες.

Ο Γκίντο Μέντσιο, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, ανακρίθηκε από την ασφάλεια και αναγκάστηκε να δείξει τις εξισώσεις του για να πειστούν ότι δεν επρόκειτο για τρομοκράτη.

Ο ίδιος λίγο αργότερα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι η εμπειρία αυτή ήταν απίστευτη και ότι τον έκανε να γελάσει.

Η συνεπιβάτης του που καθόταν δίπλα του, μόλις είδε τον καθηγητή να σημειώνει τα μαθηματικά σύμβολα, έδωσε ένα χαρτάκι σε μέλος του πληρώματος αρχικά λέγοντας ότι δεν αισθανόταν καλά.

Όταν απομακρύνθηκε από τη θέση της, είπε στο πλήρωμα του αεροσκάφους για τα περίεργα… γραπτά του συνεπιβάτη της και για τις υποψίες της.

«Η κυρία απλά με κοίταξε, κοίταξε και αυτά που έγραφα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν ήμουν εκεί για καλό» είπε ο ιταλός καθηγητής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο