
Δεμένο σε αποθήκη βρέθηκε τρίχρονο αγόρι
Συνελήφθη, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία, 23χρονη μητέρα τριών παιδιών, καθώς το μεγαλύτερο παιδί της, ένα αγόρι τριών ετών, βρέθηκε από αστυνομικούς δεμένο σε καρέκλα μέσα σε αποθήκη. Η μητέρα εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο Ναύπλιο μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της.
Συνελήφθη έπειτα από ανώνυμη καταγγελία 23χρονη μητέρα τριών παιδιών, καθώς το μεγαλύτερο παιδί της, ένα αγόρι τριών ετών, βρέθηκε από αστυνομικούς δεμένο σε καρέκλα μέσα σε αποθήκη.
Η 23χρονη οδηγήθηκε αυθημερόν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και την άφησε ελεύθερη. Η υπόθεση θα οδηγηθεί σε τακτική ανάκριση.
Ειδικότερα, άγνωστος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Νεμέας και κατήγγειλε ότι ακούει να κλαίει ένα μωρό παιδί μέσα σε αποθήκη.
Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν στην αποθήκη, στον δρόμο Νεμέας – Σκοτεινής, την οποία -όπως διαπιστώθηκε- η νεαρή γυναίκα χρησιμοποιούσε για κατοικία. Εκεί βρήκαν το τρίχρονο αγόρι δεμένο σε μια καρέκλα και λερωμένο.
Στη συνέχεια, η 23χρονη εντοπίστηκε στο Ναύπλιο μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της, ένα 2 ετών κι ένα βρέφος οκτώ μηνών. Η ίδια συνελήφθη, ενώ τα τρία παιδιά με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου παρελήφθησαν από το Χαμόγελο του Παιδιού και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στο αστυνομικό τμήμα όπου μεταφέρθηκαν, οι γονείς, οι οποίοι είναι βουλγαρικής καταγωγής, ισχυρίστηκαν ότι έδεσαν το παιδάκι επειδή ήταν άτακτο, για να μπορέσουν να μεταβούν στο Ναύπλιο για να αναζητήσουν εργασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αν χρειαστεί να περάσουμε μέσα από πόλεμο και φωτιά, θα το κάνουμε» λέει το Ιράν
- Καβάλα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για διαρροή επικίνδυνου φορτίου από φορτηγό στην Εγνατία Οδό
- Γιορτή σήμερα 1 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]
- Έτοιμος για το παιχνίδι με την Αυστρία ο Γιαμάλ: «Μπορώ να παίξω 90 λεπτά»
- Καιρός: Ποδαρικό με υψηλές αλλά όχι ακραίες θερμοκρασίες κάνει ο Ιούλιος – Γιατί δεν μας επηρέασε ο «θερμικός θόλος»



