Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεμένο σε αποθήκη βρέθηκε τρίχρονο αγόρι

Δεμένο σε αποθήκη βρέθηκε τρίχρονο αγόρι

Συνελήφθη, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία, 23χρονη μητέρα τριών παιδιών, καθώς το μεγαλύτερο παιδί της, ένα αγόρι τριών ετών, βρέθηκε από αστυνομικούς δεμένο σε καρέκλα μέσα σε αποθήκη. Η μητέρα εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο Ναύπλιο μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της.

Συνελήφθη έπειτα από ανώνυμη καταγγελία 23χρονη μητέρα τριών παιδιών, καθώς το μεγαλύτερο παιδί της, ένα αγόρι τριών ετών, βρέθηκε από αστυνομικούς δεμένο σε καρέκλα μέσα σε αποθήκη.

Η 23χρονη οδηγήθηκε αυθημερόν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και την άφησε ελεύθερη. Η υπόθεση θα οδηγηθεί σε τακτική ανάκριση.

Ειδικότερα, άγνωστος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Νεμέας και κατήγγειλε ότι ακούει να κλαίει ένα μωρό παιδί μέσα σε αποθήκη.

Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν στην αποθήκη, στον δρόμο Νεμέας – Σκοτεινής, την οποία -όπως διαπιστώθηκε- η νεαρή γυναίκα χρησιμοποιούσε για κατοικία. Εκεί βρήκαν το τρίχρονο αγόρι δεμένο σε μια καρέκλα και λερωμένο.

Στη συνέχεια, η 23χρονη εντοπίστηκε στο Ναύπλιο μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της, ένα 2 ετών κι ένα βρέφος οκτώ μηνών. Η ίδια συνελήφθη, ενώ τα τρία παιδιά με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου παρελήφθησαν από το Χαμόγελο του Παιδιού και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στο αστυνομικό τμήμα όπου μεταφέρθηκαν, οι γονείς, οι οποίοι είναι βουλγαρικής καταγωγής, ισχυρίστηκαν ότι έδεσαν το παιδάκι επειδή ήταν άτακτο, για να μπορέσουν να μεταβούν στο Ναύπλιο για να αναζητήσουν εργασία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024