
Ο Τομ Χανκς τραγουδά μπλουζ εκδοχή του «Χριστός Ανέστη»
Είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός Τομ Χανκς λατρεύει την Ελλάδα και δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στην αγαπημένη του Αντίπαρο. Κάθε χρόνο γιορτάζει ελληνικά το Πάσχα, μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον. Φέτος πήγε στην εκκλησία για την ανάσταση, άναψε την λαμπάδα του, ενώ τραγούδησε σε ελληνικό γλέντι το «Χριστός Ανέστη» και μάλιστα σε εκδοχή... μπλουζ!
Είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός Τομ Χανκς λατρεύει την Ελλάδα και δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στην αγαπημένη του Αντίπαρο.
Κάθε χρόνο γιορτάζει ελληνικά το Πάσχα, μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, κάτι που έγινε και φέτος σύμφωνα με διάφορες αναρτήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Φέτος πήγε στην εκκλησία για την ανάσταση, άναψε την λαμπάδα του, ενώ τραγούδησε σε ελληνικό γλέντι το «Χριστός Ανέστη» και μάλιστα σε εκδοχή… μπλουζ!
Αρχικά, η Ρίτα Γουίλσον ανήρτησε φωτογραφία με την ίδια, τον Τομ Χανκς, την Νία Βαρντάλος και την Μελίνα Κανακαρίδη με τις πασχαλινές λαμπάδες τους (τη φωτογραφία κοινοποίησε και η Βαρντάλος στο Twitter), ενώ σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης, φαίνεται ο Χανκς να τραγουδά συνοδεία μπουζουκιού μια… διαφορετική εκδοχή του «Χριστός Ανέστη».
Alithos! Jim = EasterBunnyBomber.RT @RitaWilson: @tomhanks @NiaVardalos @TherealMelinaK Christos Anesti! pic.twitter.com/rJ5CdmHaeE
— Nia Vardalos (@NiaVardalos) 1 Μαΐου 2016
Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης theo__harris (@theo__harris) στις Μάι 3, 2016, 8:20πμ PDT
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Έχω παιδιά»: Τι θα δούμε στο νέο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Κρήτη: Η στιγμή που γυναίκα παρασύρεται από μηχανή – Τι λέει ο σύζυγός της
- Μια κόκκινη γραμμή…
- Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Κρήτης με διπλωμάτες από Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
- Καρυστιανού: Κατέθεσε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος στον Άρειο Πάγο – «Δεν είμαστε κόμμα διαμαρτυρίας»
- Σύγκρουση τρένου με σχολικό λεωφορείο στο Βέλγιο – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο μαθητές






