Η Μάλαγα επικράτησε 3-1 της ουραγού Λεβάντε βυθίζοντάς τη στη 2η κατηγορία της Ισπανίας. Ο οριστικός υποβιβασμός της Λεβάντε «γράφτηκε» απόψε στο «Ροσαλέδα», αφού παρέμεινε στους 29 βαθμούς και πλέον δεν... προλαβαίνει να βγει πρώτη σε 4απλη ισοβαθμία με Ράγιο, Χετάφε και Χιχόν.
Η Μάλαγα επικράτησε 3-1 της ουραγού Λεβάντε βυθίζοντάς τη στη 2η κατηγορία της Ισπανίας. Ο οριστικός υποβιβασμός της Λεβάντε «γράφτηκε» απόψε στο «Ροσαλέδα», αφού παρέμεινε στους 29 βαθμούς και πλέον δεν… προλαβαίνει να βγει πρώτη σε 4απλη ισοβαθμία με Ράγιο, Χετάφε και Χιχόν.
Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ των αγώνων και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30