
Προσέφυγε στην UEFA κατά του Πανιωνίου ο ΠΑΣ Γιάννινα
Την απειλή του πράξη έκανε τη Μεγάλη Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος προσέφυγε στην UEFA με αφορμή τη χορήγηση άδειας στον Πανιώνιο για να συμμετάσχει στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και ενώ σε πρώτο βαθμό είχε «κοπεί» από την ΕΕΑ.
Την απειλή του πράξη έκανε τη Μεγάλη Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος προσέφυγε στην UEFA με αφορμή τη χορήγηση άδειας στον Πανιώνιο για να συμμετάσχει στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και ενώ σε πρώτο βαθμό είχε «κοπεί» από την ΕΕΑ.
Οι Ηπειρώτες απέστειλαν επισήμως το σχετικό αίτημά τους στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και ζητούν ουσιαστικά τον επανέλεγχο της περίπτωσης των «κυανέρυθρων».
Η διαδικασία, εφόσον η UEFA κρίνει ότι πρέπει να ακολουθηθεί προβλέπει την αποστολή κλιμακίου ανεξάρτητων ορκωτών λογιστών στην Αθήνα, οι οποίοι θα διεξάγουν τους ελέγχους.
Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννενα στην πραγματικότητα δεν καθυστέρησαν αλλά περίμεναν να ολοκληρωθεί η ημιτελική σειρά ΑΕΚ – Ατρόμητος που σήμανε και το γεγονός ότι όλοι όσοι παίξουν στα πλέι οφ θα πάρουν και ευρωπαϊκό «εισιτήριο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕKT: Κρατάει στάση αναμονής για αύξηση των επιτοκίων
- Δολάριο: Ο θρόνος του τρίζει, αλλά δεν γκρεμίζεται – Τι λένε οι αναλυτές
- Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στα πλέι οφ της Euroleague
- Λιονέλ Μέσι: Από «βασιλιάς των γηπέδων», επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ομάδων και στρατηγικός επενδυτής
- Η ΑΕΚ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι, αλλά η Ράγιο μείωσε σε 3-1! (vids)
- «Εγώ μαζί με το παιδί μου θα πάω. Γιατί μου το σκότωσαν;» – Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών της Μυρτούς


