Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιλιάδες «μαϊμού» προϊόντα σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων

Χιλιάδες «μαϊμού» προϊόντα σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων

Ξεπερνά το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ η ζημιά που υπέστησαν οι θιγόμενες εταιρείες εμπορίας ένδυσης, από τα απομιμητικά προϊόντα που κατείχε και διακινούσε 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη. Σε έλεγχο που έκανε τη Μεγάλη Τρίτη η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας στην επιχείρηση χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων που διατηρεί στην Πετρούπολη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες «μαϊμού» προϊόντα ένδυσης μεγάλων επώνυμων εταιρειών του εξωτερικού.

Ξεπερνά το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ η ζημιά που υπέστησαν οι θιγόμενες εταιρείες εμπορίας ένδυσης, από τα απομιμητικά προϊόντα που κατείχε και διακινούσε 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη.

Σε έλεγχο που έκανε τη Μεγάλη Τρίτη η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας στην επιχείρηση χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων που διατηρεί στην Πετρούπολη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες «μαϊμού» προϊόντων ένδυσης μεγάλων επώνυμων εταιρειών του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, καταμετρήθηκαν συνολικά 24.342 ρούχα (19.231 μπλούζες, 359 πουκάμισα, 4.683 παντελόνια και 69 μπουφάν), που καταστράφηκαν με μέριμνα του τοπικού Δήμου.

Κατασχέθηκαν, επίσης, δύο κάμερες που λειτουργούσαν εξωτερικά της επιχείρησης και ήταν συνδεδεμένες με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρισκόταν στον εσωτερικό της.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας για τη ρύθμιση της αγοράς προϊόντων, της νομοθεσίας περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ο 47χρονος οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024