Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Την ευθύνη για την επίθεση στον ΗΣΑΠ Πετραλώνων ανέλαβαν αντιεξουσιαστές

Στους λόγους για τους οποίους επιτέθηκαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα την περασμένη Παρασκευή αναφέρονται με ανυπόγραφο κείμενό τους που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia αντιεξουσιαστές. Επικαλούνται την αύξηση του εισιτηρίου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και την παρουσία αστυνομικών στους σταθμούς για να συνοδεύουν ελεγκτές.

Στους λόγους για τους οποίους επιτέθηκαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα αναφέρονται με ανυπόγραφο κείμενό τους που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia αντιεξουσιαστές.

Όπως υποστηρίζουν, «τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε άλλη μία απόπειρα βίαιης φτωχοποίησής μας, με την αύξηση του εισιτηρίου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, και συνεπώς της μείωσης του έμμεσου μισθού μας. Μέσα τα οποία χρησιμοποιούμε είτε για να πάμε στους χώρους εργασίας μας και να μας εκμεταλλευτούν τα αφεντικά, είτε για κάθε επιβεβλημένη ή μη μετακίνηση που ευνοεί τις τσέπες των ίδιων ακριβώς τύπων».

Σύμφωνα με τους εν λόγω αντιεξουσιαστές, «η προσπάθεια για τοποθέτηση μονάδων αστυνομίας για να συνοδεύουν ρουφιάνους ελεγκτές, η εγκατάσταση καμερών στο εσωτερικό των συρμών και μπαρών/τουρνικέ σε σταθμούς και λεωφορεία, καταδεικνύει το σαφές, ότι δηλαδή το κράτος έχει απόλυτη συνέχεια. Σε όλες του τις εκδοχές, είτε δεξιές, είτε αριστερές, ακολουθεί πιστά τις ίδιες του τις καταβολές, προβαίνοντας σε λήψη εξουθενωτικών μέτρων για αυτούς που αδυνατούν και δεν έχουν, ντύνοντάς τα με το γνωστό κατασταλτικό περιτύλιγμα.

Κόντρα στις διαθέσεις τους, τις πρακτικές και τις βάρβαρες επιθυμίες τους, παίρνουμε θέσεις μάχης με όποιο μέσο είναι αναγκαίο κάθε φορά. Εμείς λοιπόν, οι από τα κάτω, οι εκμεταλλευόμενοι, αποφασίσαμε να επιτεθούμε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα καταστρέφοντας ακυρωτικά, εκδοτήρια και γράφοντας συνθήματα.

Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους. Καμία ανοχή σε ρουφιάνους ελεγκτές. Αντιδρούμε με κάθε τρόπο στην εξαθλίωση των ζωών μας. Δεν υπάρχει σίγουρος δρόμος, ο δρόμος ανοίγει προχωρώντας», καταλήγουν οι συντάκτες του κειμένου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024