
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταλήψεις δημοτικών κτηρίων από 5 Μαΐου
Καταλήψεις δημαρχείων, ΧΥΤΑ, δημοτικών γκαράζ και άλλων δημοτικών κτηρίων από τις 5 Μαΐου αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Καταλήψεις δημαρχείων, ΧΥΤΑ, δημοτικών γκαράζ και άλλων δημοτικών κτηρίων από τις 5 Μαΐου αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
«Το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου δρομολογεί την κατάργηση του θεσμού της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ προβλέπει μεταξύ άλλων περικοπή συντάξεων, κύριων και επικουρικών, μεγάλη μείωση του εφάπαξ, επανυπολογισμό των συντάξεων που ήδη καταβάλλονται», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Μαφία της Κρήτης»: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της – Απειλές και ξυλοδαρμοί
- ΕΛΑΣ για την επίθεση στις Γυναικείες Σπουδές: Πλήγμα στην επιστήμη και στην ίδια τη Δημοκρατία
- Πριν το Sex and the City, ο Τζέισον Λιούις αναγκαζόταν να κοιμάται όπου βρει και να κλέβει ψωμί
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Προαστιακός Δυτικής Αττικής: Απένταξη του έργου αναβάθμισης από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τι αναφέρει ο Γερουλάνος
- Η θεωρία για την υπερπροσφορά στην αγορά πετρελαίου μόλις κατέρρευσε
