
Μάντσεστερ Σίτι VS Ρεάλ: ο πρώτος ημιτελικός
Ωρα ημιτελικών Champions League με την αρχή να γίνεται στο Μάντσεστερ όπου η Σίτι φιλοξενεί τη Ρεάλ (21:45) με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο το αποτέλεσμα που θα κάνει πιο εύκολη τη ρεβάνς, ώστε να επιτευχθεί η πρόκριση στον τελικό του Μιλάνου.
Ωρα ημιτελικών Champions League με την αρχή να γίνεται στο Μάντσεστερ όπου η Σίτι φιλοξενεί τη Ρεάλ (21:45) με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο το αποτέλεσμα που θα κάνει πιο εύκολη τη ρεβάνς, ώστε να επιτευχθεί η πρόκριση στον τελικό του Μιλάνου.
Μοναδική απουσία για τον Μανουέλ Πελεγρίνι, είναι αυτή του Γιάγια Τουρέ, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν υπολογίζει κανονικά τους Ρονάλντο, Μπενζεμά, για τους οποίους υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες.
Στα προημιτελικά η Σίτι απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα αγγλογαλλικό ντέρμπι με αραβικό ενδιαφέρον, ενώ η Ρεάλ άφηε εκτός τη Βόλφσμπουργκ.
Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές στο παρελθόν, στους ομίλους τη σεζόν 2012 -2013, με τους «μερένχες» να κερδίζουν με 3-2 στο «Μπερναμπέου», ενώ το παιχνίδι στο «Έτιχαντ» είχε λήξει ισόπαλο 1-1.
Την Τετάρτη διεξάγεται ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μπάγερν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία: Απίστευτο σκηνικό στον Ολυμπο με χιονοχάλαζο στην καρδιά του καλοκαιριού
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν


