
Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια της Λεωφόρου
Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.
Ετσι παραμένει η αφαίρεση τριών βαθμών και το βαρύ χρηματικό πρόστιμο (190.000 ευρώ), ποινή που διατηρήθηκε και σε δεύτερο βαθμό. Ο Παναθηναϊκός ειχε τιμωρηθεί και με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (τις οποίες ήδη εξέτισε).
Μετά την συγκεκριμένη απόφαση, απομένει και αυτή για την έφεση της ΑΕΚ για τις ποινές που αφορούν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, προκειμένου να επικυρωθεί η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ εν όψει των πλέι οφ.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Αριθμός απόφασης 86/26-4-2016: Δέχεται τυπικά την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ και την παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ κατά της υπ’ αριθμ. 92/31-12-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ενός μέλους έχοντος την άποψη ότι για την υπό στοιχείο 4η πράξη (άρθρο 15 παρ. 6 περ. δ του Πειθ. Κώδ. της ΕΠΟ) πρέπει να επιβληθεί η χρηματική ποινή των ογδόντα χιλιάδων (80.000) ευρώ και μόνον γι’ αυτήν την παράβαση)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ινδονησία: Πέντε επιζώντες ναυαγίου διασώθηκαν ύστερα από αρκετά 24ωρα στη θάλασσα
- Φωτιά στα Σελίνια Σαλαμίνας – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους, «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Ποια ήταν η πρώτη ανάμνηση του Νίκου Ανδρουλάκη από αγώνα Μουντιάλ;
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως κομματάρχης παλαιού τύπου, γράφει εκθέσεις ιδεών
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»


