O σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά οραματίζεται μια φρέσκια ανάγνωση πάνω στην κλασική ιστορία της Metro-Goldwyn-Mayer και της Columbia Pictures, The Magnificent Seven, με το δυνατό καστ θρυλικών ηθοποιών της εποχής: Γιουλ Μπρίνερ, Στιβ ΜακΚουίν, Τσαρλς Μπρόνσον, Ιλάι Γουάλας, Τζέιμς Κόμπερν και Ρόμπερτ Βον.

Οι 7 υπέροχοι του Φουκουά απαρτίζονται από ένα επίσης προσεκτικά επιλεγμένο καστ ηθοποιών το οποίο συμπληρώνεται από τους Ντένζελ Γουάσινγκτον, Ίθαν Χοκ, Κρις Πρατ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο και Λι Μπιόνγκ-χον.

Σύνοψη
Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Bartholomew Boge, οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες: ο Sam Chisolm (Ντένζελ Γουάσινγκτον), ο Josh Farraday (Κρις Πρατ), ο Goodnight Robicheaux (Ίθαν Χοκ), ο Jack Horne (Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο), ο Billy Rocks (Λι Μπιόνγκ-χον), ο Vasquez (Μανουέλ Γκαρσία Ρούλφο) και ο Red Harvest (Μάρτιν Σενσιμέιερ).

Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου 2016 από την Feelgood.

entertainment.in.gr