
Βόμβες μολότοφ κατά του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων
Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησε ομάδα 40 αγνώστων κατά του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων στην οδό Καλλιδρομίου αργά το μεσημέρι της Κυριακής. Από τις μολότοφ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη και το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος, καθώς και σε τρία σταθμευμένα ΙΧ, εκ των οποίων ένα περιπολικό.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησε ομάδα 40 αγνώστων κατά του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων στην οδό Καλλιδρομίου αργά το μεσημέρι της Κυριακής.
Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 15:30 από 40 άτομα, που έριξαν 10 βόμβες μολότοφ κατά του αστυνομικού τμήματος.
Από τις μολότοφ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη και το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος, καθώς και σε τρία σταθμευμένα ΙΧ, εκ των οποίων ένα περιπολικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αρταίων
- Κίνα: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από πλημμύρες – Συνεχίζονται οι καταρρακτώδεις βροχές
- Έχω παιδιά: Η πιο κλασική ενοχή
- Κυριακή Γρίβα: Παραπομπή σε δίκη ζητά η εισαγγελέας για τους τέσσερις αστυνομικούς
- Ευρώπη: Είναι προετοιμασμένη για τις νέες υγειονομικές απειλές; – Οι δύο νέοι κανονισμοί, πώς ενεργοποιούνται
- Το μέλλον της Δημόσιας Τηλεόρασης, επιμύθιο στην Eurovision


