Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλλο ένα μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ γίνεται σειρά

Άλλο ένα μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ γίνεται σειρά

...

Μαντώ Σιώμου

Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας του τρόμου και του σασπένς Στίβεν Κινγκ, έχει γράψει δεκάδες βιβλία, με τα περισσότερα να έχουν μεταφερθεί στο κινηματογράφο και το θέατρο. Αγαπημένες ιστορίες μυστηρίου στρέφονται σιγά σιγά και στην μικρή οθόνη. Μετά το Under the Dome στο CBS και το 11.22.63 στο Hulu, σειρά τώρα παίρνει το Τhe Mist στο Spike.

Το ομώνυμο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1980, είχε μεταφερθεί στον κινηματογράφο το 2007 σε σκηνοθεσία Φρανκ Ντάραμποντ. Στην τηλεόραση, δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος θα αναλάβει την σκηνοθεσία, αλλά, σύμφωνα με το Variety, την παραγωγή (η οποία ξεκινάει το καλοκαίρι) αναλαμβάνει το TWC-Dimension Television με τον Κρίστιαν Τορπέ (ICM) ως εκτελεστικό παραγωγό.

H νέα σειρά του Spike, που πέρσι είχε ανακοινώσει τα πλάνα του για την δημιουργία της σειράς, αφηγείται μια οδυνηρή ιστορία για μια φαινομενικά αθώα ομίχλη που διαρρέει σε μια μικρή πόλη και δημιουργεί τεράστια καταστροφή.

Η Σάρον Λέβι, υπεύθυνη προγράμματος για νέες σειρές στο δίκτυο, ανακοίνωσε ότι: «Από το πανέξυπνο μυαλό του Στίβεν Κινγκ και την απίστευτη παραγωγή της TWC-Dimension TV, το The Mist θα οδηγήσει το κοινό σε μια ανατριχιαστική διαδρομή σε μια μικρή πόλη με ένα μυστηριώδη τρόμο.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σειρές του Spike, Tut και Red Mars, βασίζονται επίσης σε βιβλία. H «ομίχλη» αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

entertainment.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024