Ντομπρόβσκις: Συμφωνία με την Ελλάδα εντός των επόμενων εβδομάδων
Μία συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές της για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης είναι εφικτή στις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία. «Πραγματικά, η ουσία είναι που έχει σημασία» σημείωσε.
Μία συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές της για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος είναι εφικτή στις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις, σε συνέντευξη που έδωσε στην Wall Street Journal.
«Θεωρώ ότι αυτή η συμφωνία είναι εφικτή εντός εβδομάδων» ανέφερε ο Ντομπρόβσκις, σημειώνοντας ότι η Κομισιόν δεν θέτει κάποια συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία για αυτή.
«Πραγματικά, η ουσία είναι που έχει σημασία» σημείωσε.
Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής επισήμανε ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε σύγκλιση των διαφορετικών θέσεων των πιστωτών σχετικά με τα μέτρα που χρειάζονται για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.
«Υπάρχει πρόοδος. Υπήρξαν συναντήσεις για να συζητήσουμε τις θέσεις διαφόρων πλευρών και θεωρώ ότι πλησιάζουμε» δήλωσε.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών