Μετά την απόσυρση του Κόμπι Μπράιαντ πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» στον μπασκετικό αυτόν θρύλο. Με τη σειρά του και το NBA με μια επιστολή και ένα συγκλονιστικό βίντεο χαιρέτησαν τον «Black Mamba». Στο βίντεο μιλούν παίκτες την επόμενης γενιάς της λίγκας, ενώ δεν λείπει και ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Μετά την απόσυρση του Κόμπι Μπράιαντ πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» στον μπασκετικό αυτόν θρύλο. Με τη σειρά του και το NBA με μια επιστολή και ένα συγκλονιστικό βίντεο χαιρέτησαν τον «Black Mamba».
Στο βίντεο μιλούν παίκτες την επόμενης γενιάς της λίγκας, ενώ δεν λείπει και ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Αναλυτικά:
Σε ευχαριστούμε. Σε ευχαριστούμε για το πάθος σου, τη δέσμευση και την αφοσίωση σου στο μπάσκετ. Σε ευχαριστούμε γιατί μας έδειξες ότι το “24” δεν είναι ο αριθμός στη φανέλα σου, αλλά οι ώρες που πρέπει να αφιερώσεις στο μπάσκετ αν θέλεις να γίνεις ο καλύτερος. Σε ευχαριστούμε για αυτά που έδωσες, ξαναέδωσες και δεν κουράστηκες ποτέ να προσφέρεις. Σε ευχαριστούμε που πιέστηκες να συνεχίσεις ακόμα και όταν το κορμί σου φώναζε “ΟΧΙ” αλλά το μυαλό σου και η καρδιά σου επέμειναν στο “ΝΑΙ”. Για τα παιχνίδια που αρνήθηκες να χάσεις, αλλά και εκείνα στα οποία ήσουν γεννημένος για να κερδίσεις. Ευχαριστούμε για το αστείρευτο κίνητρο σου. Επειδή υπήρξες ανταγωνιστής με αμείλικτη φιλοδοξία και αγωνίστηκες με ευλάβεια και σεβασμό. Επειδή απέδειξες ότι τίποτα δεν γίνεται μαγικά παρά μόνο με σκληρή δουλειά. Σε ευχαριστούμε επειδή μας έκανες να γελάσουμε, να κλάψουμε, να φωνάξουμε, να πεταχτούμε από τις θέσεις μας και να μασήσουμε τις μπλούζες μας. Σε ευχαριστούμε επειδή έπαιξες το παιχνίδι έτσι όπως πρέπει να παίζεται. Σε ευχαριστούμε επειδή μας έκανες να πιστεύουμε στον εαυτό μας ακόμα και όταν κανείς άλλος δεν το κάνει. Για τα 20 χρόνια στα οποία έδωσες στο μπάσκετ όλα όσα είχες και θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες. Σε ευχαριστούμε που αγαπάς το μπάσκετ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.