Πρόσφυγες που δραστηριοποιούνται σε παράνομο υπαίθριο εμπόριο εντοπίστηκαν την Τετάρτη στη διάρκεια αγορανομικού ελέγχου στην Ειδομένη.
Σύμφωνα με το τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στον έλεγχο δεν βρέθηκαν έλληνες επαγγελματίες, νόμιμοι ή παράνομοι, καθώς το υπαίθριο εμπόριο έχει περάσει στα χέρια προσφύγων. Οι τελευταίοι, ωστόσο, δηλώνουν ότι προμηθεύονται τα προϊόντα τους από Έλληνες.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κάποιοι πωλητές διασκορπίστηκαν στο πλήθος.
Παρούσα ήταν και η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων.
Οι υπηρεσίες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας γνωστοποιούν ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν εντατικά.
Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών λήψεων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής για τις Πανελλαδικές διαπιστώθηκε αδυναμία παραλαβής θεμάτων από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης του Ε.Κ. Αλοννήσου
Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζουν τις εκτιμήσεις για τη δυσκολία των θεμάτων