Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Σοκ και θλίψη για τον φόνο 4χρονης στα Μέγαρα

Όλο και πιο τραγική γίνεται η ιστορία του 4χρονου κοριτσιού που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρό, ενώ δίπλα του βρέθηκε αιμόφυρτη η 45χρονη θεία του που είχε κόψει τις φλέβες της. Το παιδί, που όπως όλα δείχνουν πέθανε από ασφυξία, έμενε με τους θείους του, καθώς οι γονείς του είναι τοξικομανείς.

Όλο και πιο τραγική γίνεται η ιστορία του 4χρονου κοριτσιού που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρό σε μονοκατοικία στην οδό Αγ.Στεφάνου στα Μέγαρα, ενώ δίπλα του βρέθηκε αιμόφυρτη η 45χρονη θεία του που είχε κόψει τις φλέβες της.

Το παιδί βρήκε νεκρό πάνω στο κρεββάτι του στις 13:30 ο 48χρονος θείος του, χωρίς να υπάρχουν εμφανή τραύματα.

Στο πάτωμα βρήκε τραυματισμένη -μάλλον με μαχαίρι στο λαιμό και στα χέρια- τη σύζυγό του, η οποία μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να ομολόγησε πως εκείνη σκότωσε το παιδί.

Η 45χρονη και ο 48χρονος έχουν δύο ενήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το παιδί πέθανε από ασφυξία, ωστόσο τα οριστικά αποτελέσματα θα βγουν αύριο, Πέμπτη, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγές της Αστυνομίας ανέφεραν πως το παιδί έμενε με τη θεία του και τον θείο του, καθώς οι γονείς του είναι τοξικομανείς. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 45χρονη έπνιξε το κορίτσι, όταν η αδελφή της και μητέρα της 4χρονης τής ζήτησε να πάρει πίσω το παιδί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024