Δημοκρατική Συμπαράταξη: Στον πρωθυπουργό φταίνε ΜΚΟ και «αλληλέγγυοι»
Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή τις δηλώσεις του για τα γεγονότα στην Ειδομένη: «Προσπάθησε για ακόμη μια φορά να μεταθέσει τις ευθύνες της κυβέρνησης του σε άλλους. Για την αποτυχία της πολιτικής του και για το δράμα των προσφύγων στην Ειδομένη φταίει μια χούφτα 'αλληλέγγυων' και κάποιες αγνώστου ταυτότητας ΜΚΟ» αναφέρει.
Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή τις δηλώσεις του για τα γεγονότα στην Ειδομένη: «Προσπάθησε για ακόμη μια φορά να μεταθέσει τις ευθύνες της κυβέρνησης του σε άλλους. Για την αποτυχία της πολιτικής του και για το δράμα των προσφύγων στην Ειδομένη φταίει μια χούφτα ‘αλληλέγγυων’ και κάποιες αγνώστου ταυτότητας ΜΚΟ» αναφέρει.
Στην ανακοίνωσή της, κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι συνεχίζει να εξαπατά την κοινή γνώμη για τις «μονομερείς» ενέργειες του κλεισίματος των συνόρων, «όταν πλέον όλοι γνωρίζουν ότι όλες οι μέχρι τώρα συμφωνίες έχουν τη σύμφωνη γνώμη του και την υπογραφή του.
» Αν υπήρχε κυβέρνηση, αν υπήρχε σχέδιο, δεν θα είχαν δημιουργηθεί τα προβλήματα που βιώνουν οι πρόσφυγες και οι τοπικές κοινωνίες. Αν υπήρχε κράτος δε θα είχαμε τις χτεσινές τραγικές εικόνες στην Ειδομένη. Αν υπήρχε κυβέρνηση η νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής δεν θα είχε κάνει την επανεμφάνιση της προκαλώντας κάθε δημοκράτη σε αυτή τη χώρα.
» Με ψέματα δεν λύνονται προβλήματα. Αν δεν μπορούν να παραιτηθούν.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442