
Μπλόκο στην ΕΟ Λάρισας-Τρικάλων από 500 πρόσφυγες
Υπό κατάληψη εξακολουθεί να παραμένει η Εθνική Οδός Λάρισας-Τρικάλων (17ο χλμ), καθώς περίπου 500 σύροι πρόσφυγες, οι οποίοι αποχώρησαν από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας στο Κουτσόχερο, παραμένουν στο οδόστρωμα.
Υπό κατάληψη εξακολουθεί να παραμένει η Εθνική οδός Λάρισας-Τρικάλων (17ο χλμ), καθώς περίπου 500 σύροι πρόσφυγες, οι οποίοι αποχώρησαν από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας στο Κουτσόχερο, παραμένουν στο οδόστρωμα.
Οι πρόσφυγες διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης στον καταυλισμό, αλλά και συμβίωσης με τους Αφγανούς με τους οποίους δημιουργούνται συχνές εντάσεις.
Βασικό αίτημα των προσφύγων είναι να φύγουν από την περιοχή και να πάνε είτε σε άλλο καταυλισμό είτε στην Ειδομένη ελπίζοντας ότι θα ανοίξουν τα σύνορα.
Η Αστυνομία έχει εκτρέψει την κυκλοφορία των οχημάτων από χθες το βράδυ προτείνοντας εναλλακτικές διαδρομές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Ένας 58χρονος πήγε να πνίξει με μαξιλάρι 8χρονο επειδή τον ενόχλησαν οι φωνές του
- Βάγια Νέστορα: Είχε χάσει την κόρη της το 2021 – Το σπαρακτικό αντίο του συζύγου της για τη δολοφονία της
- «Βροχή» τα ρεκόρ στο Μουντιάλ: Τι πέτυχαν Μπαλογκάν, Τζέκο, Βέλγιο και Βορειοαμερικάνοι (pics)
- MEGA Γεγονότα: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis
- Κίεβο: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους [βίντεο]
- Με «Kalimera» ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ

