
Ένας 67χρονος συνελήφθη για την φωτιά στην Ιεράπετρα
Την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια αντιμετωπίζει ένας 67χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή σε δασική έκταση στην περιοχή Σελάκανο, του Δήμου Ιεράπετρας.
Την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια αντιμετωπίζει ένας 67χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή σε δασική έκταση στην περιοχή Σελάκανο, του Δήμου Ιεράπετρας.
Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λασιθίου.
Για την φωτιά κινητοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική και έσπευσε στο σημείο με επτά οχήματα, 18 πυροσβέστες και δύο πεζοπόρα τμήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΚΤ: Στο μικροσκόπιο τα αποθεματικά – Τι σημαίνει για τις ελληνικές τράπεζες
- Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για τη μη διαβίβαση του πορίσματος Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442