
Εντός του 2016 κλείνουν οι συμφωνίες για ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΛΘ
Εντός του 2016 εκτιμά ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας ότι θα κλείσουν και οι ιδιωτικοποιήσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΛΘ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την COSCO για το λιμάνι του Πειραιά.
Εντός του 2016 εκτιμά ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας ότι θα κλείσουν και οι ιδιωτικοποιήσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΛΘ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την COSCO για το λιμάνι του Πειραιά.
«Είναι πολύ σημαντική γιατί ολοκληρώνεται ένα έργο στο πλαίσιο του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων το οποίο πρέπει να ολοκληρώσει η χώρα μας κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να το υλοποιήσει ανεξαρτήτως δεσμεύσεων μνημονιακών, είναι μεγάλα έργα που θα ανοίξουν λεωφόρους ανάπτυξης για τη χώρα» είπε στο Mega.
Διευκρίνισε ότι εντός του Μαΐου θα υπάρξουν δεσμευτικές προσφορές για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τους Ιταλούς και τους Ρώσους να εκδηλώνουν σημαντικό ενδιαφέρον.
Ως προς το θέμα του ΟΛΘ ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από οκτώ εταιρείες, εκτιμώντας ότι οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν μέχρι τον Ιούλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Tι πιστεύουν οι Έλληνες για την «Οδύσσεια» του Νόλαν; Οι New York Times το ψάχνουν
- Ο Δήμος Ελληνικού–Αργυρούπολης στο πλευρό του ακριτικού Δήμου Αγίου Ευστρατίου
- Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κορινθία – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο
- Ινδία: Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων διαδηλωτών ζητά το Κόμμα του Λαού των Κατσαρίδων
- ΕΛΣΤΑΤ: Οριακή αύξηση των γεννήσεων στο πρώτο τρίμηνο του 2026
- Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πώληση του 17χρονου στόπερ, Κωνσταντίνου Καρανδρίκα στην Μπάγερν Μονάχου
