«Από τον Μορσικό Τηλέγραφο στο… Κόκκινο Τηλέφωνο», στο Athens Science Festival
Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ συμμετέχει με τη στήριξη της COSMOTE, στο Athens Science Festival που διεξάγεται ήδη από τις 5 έως τις 10 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το Μουσείο εκθέτει επιλεγμένες τηλεπικοινωνιακές συσκευές για να αναδείξει τις τηλεπικοινωνιακές εξελίξεις, από τον Μορσικό τηλέγραφο στο... Kόκκινο τηλέφωνο.
Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ συμμετέχει με τη στήριξη της COSMOTE, στο Athens Science Festival που διεξάγεται ήδη από τις 5 έως τις 10 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το Μουσείο εκθέτει επιλεγμένες τηλεπικοινωνιακές συσκευές για να αναδείξει τις τηλεπικοινωνιακές εξελίξεις, από τον Μορσικό τηλέγραφο στο… Kόκκινο τηλέφωνο.
- Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινές από 09:00-14:00 και το Σαββατοκύριακο του Φεστιβάλ από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00, στο χώρο του Innovathens στον 1ο όροφο. Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν τεχνολογικά εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά 8-12 ετών: «Συνδεόμαστε… Επικοινωνούμε… Εξελισσόμαστε», όπου τα παιδιά θα συνδέσουν τηλεφωνικές συσκευές με καλώδια, μπαταρίες, αντιστάσεις και λαμπτήρες και θα επικοινωνούν μεταξύ τους.
Το COSMOTE One, «το πρωτοποριακό σχήμα που κάνει σταθερή και κινητή επικοινωνία ένα», στηρίζει επίσης την ομιλία με θέμα «Τηλεπικοινωνίες, όλα σε ένα και ο θρίαμβος της σύγκλισης», το Σάββατο 9 Απριλίου (19:00-21:00). Στην ομιλία θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν αυτή τη νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών και την πρακτική της σύγκλισης των τεχνολογιών, στην καθημερινότητά μας.
{{{related}}}
In.gr Τεχνολογία
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442