Δύο αδέλφια, ηλικίας 37 και 34 ετών, συνελήφθηκαν στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της τοπικής Διεύθυνσης Ασφάλειας, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικης.

Προηγήθηκε καταγγελία 14χρονης, σύμφωνα με την οποία ο 37χρονος, πρώην σύντροφος της μητέρας της, κατά τη χρονική περίοδο 2012-2013, όποτε και διέμεναν στο ίδιο σπίτι, ασέλγησε κατ’ επανάληψη σε βάρος της.

Επιπλέον, κατήγγειλε ότι το 2012, ο 34χρονος αδελφός του 37χρονου, στη διάρκεια φιλοξενίας του στο σπίτι τους, προέβη επίσης σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Για τους δύο άνδρες είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από το 7ο τοπικό Ανακριτικό Τμήμα, έπειτα από την υποβολή σχετικής δικογραφίας, σύμφωνα με την οποία βαρύνονται, κατά περίπτωση, με τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη και την επιβαρυντική περίπτωση που ο δράστης συνοικεί με τον ανήλικο.

Το μεσημέρι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήραν προθεσμία να πολογηθούν τη Δευτέρα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ασφάλεια όπου παραμένουν κρατούμενοι.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άνδρες αρνούνται τις σε βάρος τους κατηγορίες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ