ΝΔ: Ο «νεοφιλελεύθερος» κ. Τσίπρας επισφραγίζει τη συμφωνία με την Cosco
«Σήμερα, ο κύριος Τσίπρας βάζει -φαρδιά πλατιά- την υπογραφή του σε πολιτικές που ο ίδιος μετά βδελυγμίας χαρακτήριζε 'νεοφιλελεύθερες'» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας με την Cosco, παρουσία του πρωθυπουργού.
«Σήμερα, ο κύριος Τσίπρας βάζει -φαρδιά πλατιά- την υπογραφή του σε πολιτικές που ο ίδιος μετά βδελυγμίας χαρακτήριζε ‘νεοφιλελεύθερες’» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας με την Cosco, παρουσία του πρωθυπουργού.
Και ο κ. Κουμουτσάκος συνέχισε:
«Ο ‘νεοφιλελεύθερος’ λοιπόν, πρωθυπουργός της χώρας επισφραγίζει τη συμφωνία πώλησης του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΠ στην εταιρεία COSCO.
» Έχει προηγηθεί η υπογραφή παραχώρησης -από την κυβέρνησή του – 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική εταιρεία Fraport.
» Καλωσορίζουμε την καθυστερημένη προσχώρηση του στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που η κυβέρνησή του αρνείτο ακόμα και πριν από ένα μήνα (1.2.2016), όταν ο αρμόδιος Υπουργός κ. Δρίτσας δήλωνε: Ένα είναι βέβαιο. Παρά τους ισχυρισμούς δεύτερης διαλογής, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να ξεπουλήσει το λιμάνι.
» Τώρα, η κυβέρνηση οφείλει να επιλύσει το προφανές πρόβλημα αναντιστοιχίας των θέσεων του αρμόδιου Υπουργού με την πολιτική που, τελικά, υιοθετήθηκε.»
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής