Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
F1: Την επιστροφή των κατατακτήριων στη μορφή του 2015 απαιτούν οι ομάδες

F1: Την επιστροφή των κατατακτήριων στη μορφή του 2015 απαιτούν οι ομάδες

Με κοινή επιστολή τους προς την FIA, τον B. Ecclestone και το επενδυτικό σχήμα που διαχειρίζεται τα εμπορικά δικαιώματα της Formula 1, οι 11 ομάδες του παγκοσμίου πρωταθλήματος απαιτούν την επιστροφή των κατατακτήριων δοκιμών στη μορφή του 2015.

Σε μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στις ομάδες του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1 και των ανθρώπων που κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της κορυφαίας μορφής μηχανοκίνητου αθλητισμού στον πλανήτη εξελίσσεται η αναζήτηση λύσης στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής των κατατακτήριων δοκιμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι 11 ομάδες του πρωταθλήματος υπογράφουν επιστολή με αποδέκτες τον Πρόεδρο της FIA, J. Todt, τον B. Ecclestone και τον επενδυτικό σχήμα που διαχειρίζεται τα εμπορικά δικαιώματα της F1, με την οποία δηλώνουν την πλήρη αντίθεσή τους στις επικείμενες αλλαγές στη μορφή των κατατακτήριων δοκιμών, απαιτώντας μάλιστα την επιστροφή της διαδικασίας στα δεδομένα του 2015.

Αντίθετη άποψη φαίνεται πως έχει τόσο το Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, J. Todt όσο και ο B. Ecclestone, αποκλείοντας το ενδεχόμενο οι κατατακτήριες δοκιμές για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν να πάρουν τη μορφή που είχαν τα προηγούμενα εννέα χρόνια.

Μάλιστα, θεωρούν πως από τη στιγμή που οι ομάδες ενέκριναν με την ψήφο τους τη διαδικασία του αποκλεισμού των πιλότων, η οποία και εφαρμόστηκε στα δύο πρώτα GP με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία, είτε θα πρέπει να την αποδεχθούν είτε θα πρέπει να καταθέσουν μια εναλλακτική πρόταση.

Ωστόσο η μοναδική πρόταση που έχει πέσει μέχρι στιγμής στο τραπέζι έρχεται από την πλευρά του J. Todt και του B. Ecclestone, προβλέποντας την ανάδειξη του poleman και τη διαμόρφωση του grid με το συνυπολογισμό των δύο καλύτερων γύρων από κάθε σκέλος (Q1, Q2 και Q3) των κατατακτήριων δοκιμών.

auto.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024