Η Στρασμπούρ απάντησε με το ίδιο... νόμισμα στην Τρέντο και με δικό της «διπλό», με το οποίο κάλυψε και τη διαφορά της ήττας της στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα (σ.σ. είχε ηττηθεί 68-74 στη Γαλλία), πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό του EuroCup.
Η Στρασμπούρ απάντησε με το ίδιο… νόμισμα στην Τρέντο και με δικό της «διπλό», με το οποίο κάλυψε και τη διαφορά της ήττας της στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα (σ.σ. είχε ηττηθεί 68-74 στη Γαλλία), πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό του EuroCup.
Με τον Μάρντι Κόλινς να πιάνει σπουδαία απόδοση (20π., 7ασ., 5ρ., 1κλ.), η Στρασμούρ επικράτησε με 86-78 (+8) στην έδρα της Τρέντο, στη ρεβάνς της φάσης των «4», και έγινε η πρώτη ομάδα από τη Γαλλία που προκρίνεται σε τελικό Eurocup.
Στις ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του EuroCup, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.