
Ωνάσειο: Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη για την επέμβαση του μικρού Σάββα
Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το κόστος νοσηλείας του μικρού Σάββα που χρήζει χειρουργικής επέμβασης ανοικτής καρδιάς, εξέδωσε το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, στην οποία τονίζει ότι, τόσο ο καθετηριασμός όσο και καρδιοχειρουργική επέμβαση καλύπτονται πλήρως από τον ασφαλιστικό φορεά της οικογένειας του παιδιού.
Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το κόστος νοσηλείας του μικρού Σάββα που χρήζει χειρουργικής επέμβασης ανοικτής καρδιάς, εξέδωσε το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, στην οποία τονίζει ότι, τόσο ο καθετηριασμός όσο και καρδιοχειρουργική επέμβαση καλύπτονται πλήρως από τον ασφαλιστικό φορεά της οικογένειας του παιδιού.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχεις ως εξης:
«Σχετικά με αναρτήσεις που αφορούν στην έκκληση των γονέων του μικρού Σάββα για συγκέντρωση χρημάτων ώστε το παιδί να υποβληθεί σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς, σας γνωρίζουμε ότι ο καθετηριασμός που πραγματοποιήθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο καλύφθηκε πλήρως από τον Ασφαλιστικό Φορέα του ασθενή.
Επίσης, ο Ασφαλιστικός Φορέας καλύπτει πλήρως την καρδιοχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του παιδιού. Επομένως, όσον αφορά το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, δεν απαιτείται καμία δαπάνη για τη χειρουργική επέμβαση και τη νοσηλεία του μικρού Σάββα εκ μέρους της οικογένειάς του.»
Να σημειωθεί ότι, μέσω των κοινωνικών δικτύων έχει διαδοθεί ότι η οικογένεια του μικρού Σάββα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να καλύψει το κόστος των 5.000 ευρώ για την επέμβαση και απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση του ποσού αυτού.
health.in.gr
- Δουδωνής: Δεν υπάρχει πραγματικό σενάριο να επιστρέψει ο Τσίπρας στη διακυβέρνηση – Θα έλεγα στον Δούκα, «Forget it, Harris»
- Σιάτλ: Οδηγός ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και… μπήκε στις γραμμές του τραμ
- Νεπάλ: Ορειβάτης που είχε χαθεί στο Έβερεστ, βρέθηκε ζωντανός έξι ημέρες αργότερα
- Παραδόθηκε το νέο δημαρχείο στο Δήμο Βέλου-Βόχας
- Ισραήλ: Κλιμακώνει τον εποικισμό – Σχεδιάζει κατασκευή νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Από κάπνισμα μελισσών η φωτιά στο λόφο της Φιλοθέης – Αναζητούνται οι μελισσοκόμοι
