
Κύκλωμα αστυνομικών προμήθευε όπλα σε ποινικούς
Στα ίχνη κυκλώματος αστυνομικών από την Αθήνα και την Κρήτη, οι οποίοι φέρονται να προμήθευαν όπλα σε ποινικούς βρίσκεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Στελέχη της Αστυνομίας μιλούν για «μία ιδιαιτέρως σοβαρή υπόθεση».
Στα ίχνη κυκλώματος αστυνομικών από την Αθήνα και την Κρήτη, οι οποίοι φέρονται να προμήθευαν όπλα σε ποινικούς βρίσκεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Στελέχη της Αστυνομίας μιλούν για «μία ιδιαιτέρως σοβαρή υπόθεση».
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τους αστυνομικούς υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ στην Αττική και οι άλλοι δύο σε αστυνομικές υπηρεσίες του Ρεθύμνου και των Χανίων.
Οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Κρήτη προμηθεύτηκαν όπλα -κυρίως πιστόλια- ταχυδρομικώς από χώρα του εξωτερικού και τα πούλησαν στους συναδέλφους τους στην Αθήνα.
Συλλήψεις ένστολων έγιναν και στο λιμάνι του Πειραιά στη διάρκεια μεταφοράς των όπλων. Σύμφωνα με υποκλαπείσες συνομιλίες, οι τελικοί παραλήπτες θα ήταν ποινικοί που δραστηριοποιούνται στο Λεκανοπέδιο.
Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
Βασίλης Λαμπρόπουλος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ατλάντα στο… πόδι για την Αργεντινή: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία (vid)
- Ζάκυνθος: Αναχώρησε από το νησί το F-16 που είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο
- Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια για τη φωτιά στα Βασιλικά
- Υποκλοπές: μια ευκαιρία να σωθεί η χαμένη τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης
- H Κάρα Ντελεβίν στο Playboy – «Οι άνθρωποι θα πουν ότι η μουσική μου είναι κακή χωρίς καν να την ακούσουν»
- ISOMAT: Το όραμα που διαμόρφωσε μια νέα αγορά στην Ελλάδα και εξελίχθηκε σε έναν σύγχρονο διεθνή Όμιλο

