Λύτρωση με Λέτο στο 94′ ο ΠΑΟ, στα πλέι οφ ο Πανιώνιος
Με γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο (το 2ο προσωπικό) ο Παναθηναϊκός πήρε αγχωτική νίκη στο 94' επί της Βέροιας στη Λεωφόρο (Παναθηναϊκός - Βέροια 3-2) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ.Καραϊσκάκης» τον Πανθρακικό (Ολυμπιακός - Πανθρακικός 4-0), ενώ η ΑΕΚ κόλλησε στο μηδέν στην Μυτιλήνη (Καλλονή - ΑΕΚ 0-0). Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Πανιώνιος επί του ΠΑΟΚ εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, (Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 3-1), ενώ ο Ατρόμητος έκαμψε την αντίσταση του Παναιτωλικού (Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-0). Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε στο 93' τον ΠΑΣ (Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1), ο Πλατανιάς νίκησε εύκολα τη Ξάνθη (Πλατανιάς - Ξάνθη 3-1) και τέλος ο Αστέρας πήρε σημαντικό «διπλό» στο «Καυτανζόγλειο» (Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης 0-1).
Με γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο (το 2ο προσωπικό) ο Παναθηναϊκός πήρε αγχωτική νίκη στο 94′ επί της Βέροιας στη Λεωφόρο (Παναθηναϊκός – Βέροια 3-2) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Πανιώνιος επί του ΠΑΟΚ εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στα πλέι οφ (Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 3-1), ενώ ο Ατρόμητος έκαμψε την αντίσταση του Παναιτωλικού (Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-0).
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.