
Ήττα της εθνικής παίδων από την Ισλανδία με 1-0
Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 0-1 από την Ισλανδία, στον τελευταίο αγώνα της για τον 6ο όμιλο της elite round, που διεξήχθη στη Γαλλία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκούτζονσον στο 63΄, κι ενώ ο Βοΐλης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 22΄, ενώ ο Καμπετσής είχε δοκάρι στο 49΄.
Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 0-1 από την Ισλανδία, στον τελευταίο αγώνα της για τον 6ο όμιλο της elite round, που διεξήχθη στη Γαλλία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκούτζονσον στο 63΄, κι ενώ ο Βοΐλης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 22΄, ενώ ο Καμπετσής είχε δοκάρι στο 49΄.
Παρά τη νίκη της η Ισλανδία έμεινε εκτός τελικής φάσης, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Αυστρία επικράτησε 2-1 της Γαλλίας, κερδίζοντας έτσι μια θέση στα τελικά μαζί με τη διοργανώτρια, που είχε προκριθεί από τη δεύτερη αγωνιστική. Ο Ουαλός διαιτητής της αναμέτρησης Ράιαν Στιούαρτ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μαρκουλάκη, Χατζηδίμπα, Νούκαρη και Φίνσον.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Γεωργόπουλος, δήλωσε ότι «δεν καταφέραμε να προκριθούμε κι αυτό σίγουρα μας στεναχωρεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να ξέρεις και να χάνεις.
Είναι σημαντικό που τα παιδιά αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε αυτό το ευρωπαϊκό τουρνουά. Η προσωπική μου άποψη είναι πως πρόκειται για μια χαρισματική γενιά ποδοσφαιριστών με λαμπρό μέλλον μπροστά τους».
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Μπίμουσον, Ορν Φρίντρικσον, Πορόαρσον, Κρίστιανσον, Χάουκσον (52΄ Θορλάσιους), Ανταλστέινσον, Λιούμπιτιτς (58΄ Γκούτζονσον), Φίνσον, Κ. Κρίστινσον, Τζόνσον (68′ Σίγκουρντσον), Τ. Γκούναρσον.
ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Ιγκμπινόμπα (58΄ Νεοφυτίδης), Δημητρίου (74΄ Αποστολάκης), Καμπετσής, Κωστανάσιος, Βοϊλης, Μαρκουλάκης (56΄ Νούκαρης), Μπούσης, Ξενιτίδης, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone
- Ο Τραμπ αποδέχθηκε να παραδώσει τον έλεγχο του Κέντρου Κένεντι
- Οι ιρανικές αρχές σχεδιάζουν την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Γαλλία θα διερευνήσει δικαστικά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπηκόων της στο Ισραήλ



