
Συγκινητικός ο Γουίλαμς για την δύσκολη 3η Απριλίου του
Μία δύσκολη ημέρα η 3η Απριλίου όπως αποκάλυψε σε συγκινητικό μηνυμά του στο instagram o Ελιοτ Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού «ανέβασε» τη φωτογραφία της μητέρας του, που έφυγε από τη ζωή τρία χρόνια πριν και αναφέρθηκε στις συμβουλές που του είχε δώσει, όταν ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.
Μία δύσκολη ημέρα η 3η Απριλίου όπως αποκάλυψε σε συγκινητικό μηνυμά του στο instagram o Ελιοτ Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού «ανέβασε» τη φωτογραφία της μητέρας του, που έφυγε από τη ζωή τρία χρόνια πριν και αναφέρθηκε στις συμβουλές που του είχε δώσει, όταν ο
ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.
«Η 3η Απριλίου είναι πάντα μία δύσκολη μέρα για μένα. Πάνε τρία χρόνια από την τελευταία φορά που άκουσα τη φωνή σου. Θυμάμαι που έπαθα ρήξη αχίλλειου τένοντα του 2013 πριν «φύγεις» και σου έλεγα πως δεν νομίζω να παίξω ξανά μπάσκετ, επειδή ήταν ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός σε τρία χρόνια για μένα. Σε θυμάμαι να κάθεσαι στο κρεβάτι και να μου λες: Κοίτα, Έλιοτ, έχεις το αίμα μου μέσα σου και εμείς δεν τα παρατάμε ποτέ. Παλεύω με τον καρκίνο 14 χρόνια. Δεν θέλω να ξαναπείς κάτι τέτοιο. Αυτό μου έμεινε και ξέρω πως τώρα βρίσκεσαι στον Παράδεισο και είσαι περήφανη που ακολουθώ ακόμα το όνειρό μου. Σε αγαπώ και μου λείπεις πάρα πολύ, μαμά. Συνέχισε να με προσέχεις».
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elliot Williams (@_ewill901) στις Απρ 2, 2016, 11:48μμ PDT
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.069 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στοχευμένο χτύπημα του Ιράν στο Μπαχρέιν – Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν πόλεις κατά μήκος του Ορμούζ


