Πέταξε βαθμούς στο «Ανφιλντ» η Τότεναμ, ευκαιρία για τη Λέστερ
Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να πάρει τον τίτλο στην Premier League άφησε η Τότεναμ στο «Ανφιλντ». Το τελικό 1-1 με την Λίβερπουλ δίνει την ευκαιρία στην Λέστερ, εφόσον νικήσει αύριο, Κυριακή, τη Σαουθάμπτον στην έδρα της, να «αγκαλιάσει» τον τίτλο έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος (32η αγωνιστική).
Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να πάρει τον τίτλο στην Premier League άφησε η Τότεναμ στο «Ανφιλντ». Το τελικό 1-1 με την Λίβερπουλ δίνει την ευκαιρία στην Λέστερ, εφόσον νικήσει αύριο, Κυριακή, τη Σαουθάμπτον στην έδρα της, να «αγκαλιάσει» τον τίτλο έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος (32η αγωνιστική). Το ντέρμπι είχε τρομερό ρυθμό και φάσεις στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
«Ζωντανές» τις λιγοστές ελπίδες που έχουν για τον τίτλο κράτησαν Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι μετά τις άνετες νίκες που πέτυχαν επί των Γουότφορντ και Μπόρνμουθ, με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (4-0). Σουόνσι και Κρίσταλ Πάλας απέσπασαν «χρυσούς» βαθμούς εκτός έδρας (2-2) από τις Στόουκ Σίτι και Γουέστ Χαμ κι ελπίζουν πιο πολύ στην παραμονή τους στα σαλόνια της Premier League.
Ματς-θρίλερ έγινε στο «Κάροου Ρόουντ» με νικήτρια τη Νόριτς (3-2) επί της Νιουκάστλ, που ητήθηκε για δεύτερη φορά από τότε που ανέλαβε ο Μπενίτεθ. Οι ανθρακωρύχοι παρότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ωστόσο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων τα «καναρίνια» πήραν τη μεγάλη νίκη με την οποία απόκτησαν τεράστιο προβάδισμα για την παραμονή έναντι της Νιουκάστλ.
Κανένα πρόβλημα απέναντι στην Άστον Βίλα δε συνάντησε η Τσέλσι, η οποία με το επιβλητικό 4-0 στο Μπέρμιγχαμ (σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Πάτο) πέρασε ένα ευχάριστο μεσημέρι στην πρεμιέρα της 32ης αγωνιστικής της Premier League.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Νίκες για Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Ατρόμητο (4-0), ισοπαλία στο ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά (1-1) - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.
LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι για την 34η αγωνιστική Premier League.
Ο Αστέρας ξύπνησε μετά το γκολ του Παναιτωλικού και πέτυχε νίκη-σωτηρίας. Έχασε ευκαιρίες είχε και δοκάρι, ενώ στο 89’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Ρόσα! Ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.