Εξειδικευμένο τμήμα Βραχείας Νοσηλείας αποκτά το «Αρεταιείο»
Η Β’ Χειρουργική Κλινική του «Αρεταιείου» Νοσοκομείου, στο πλαίσιο της βελτίωσης της λειτουργίας της και στην προσπάθεια μείωσης του χρόνου αναμονής των ασθενών για χειρουργικές θεραπείες, που απαιτούν βραχύ χρόνο μετεγχειρητικής νοσηλείας, εγκαινιάζει εξειδικευμένο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας.
Η Β’ Χειρουργική Κλινική του «Αρεταιείου» Νοσοκομείου, στο πλαίσιο της βελτίωσης της λειτουργίας της και στην προσπάθεια μείωσης του χρόνου αναμονής των ασθενών για χειρουργικές θεραπείες, που απαιτούν βραχύ χρόνο μετεγχειρητικής νοσηλείας, εγκαινιάζει εξειδικευμένο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας.
Πρόκειται για ένα Τμήμα με πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα χειρουργείου για λαπαροσκοπικές επεμβάσεις, με χρονικά μικρότερη, αλλά παράλληλα ασφαλή, νοσηλεία.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο στόχος του Τμήματος θα είναι να εξυπηρετήσει 600-800 ασθενείς μέσα στο έτος.
«Αυτό θα βοηθήσει ιδιαιτέρως στην αποσυμφόρηση της λίστας αναμονής για εισαγωγή στη Β’ Χειρουργική Κλινική, στην οποία περιλαμβάνονται και ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία αφορούν κυρίως σε ογκολογικές ασθένειες και στους οποίους ο συνολικός χρόνος νοσηλείας είναι μακρύτερος έως την έξοδό τους από το νοσοκομείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται συντάξεις και επιδόματα του Αυγούστου
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ξεφύγει ούτε από τη λογοδοσία, ούτε και από την κρίση των πολιτών
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
- Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία της 42χρονης στη Σύρο – Η διάρρηξη που προηγήθηκε
- Τσουκαλάς: Προχειρότητα και ασυνέπεια απέδειξε ο Μητσοτάκης – Υπηρετεί με συνέπεια τον λαϊκισμό
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442