
Φιλικό δοκιμών για την Εθνική με την Ισλανδία στις 20:30
Ευκαιρία για δοκιμές θα έχει σήμερα, Τρίτη, ο Μίκαελ Σκίμπε, στο φιλικό παιχνίδι με την Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30). Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Θανάση Πέτσο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μήτρογλου και Μανωλάς, οι οποίοι επέστρεψαν στους συλλόγους τους. Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Μόρας, Χολέμπας, Πέλκας και Διαμαντάκος.
Ευκαιρία για δοκιμές θα έχει σήμερα, Τρίτη, ο Μίκαελ Σκίμπε, στο φιλικό παιχνίδι με την Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30).
Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Θανάση Πέτσο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μήτρογλου και Μανωλάς, οι οποίοι επέστρεψαν στους συλλόγους τους. Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Μόρας, Χολέμπας, Πέλκας και Διαμαντάκος.
Η εθνική αναμένεται να παραταχθεί με τον Καπίνο στην εστία και τους Μόρα, Οικονόμου και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας.
Οι Χολέμπας και Τοροσίδης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τζιόλη, Ταχτσίδη και Φορτούνη να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Καρέλης και Βέλλιος θα είναι το επιθετικό δίδυμο της εθνικής Ελλάδος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από 11 μήνες
- Κούβα: Οδηγός προστασίας για τους πολίτες σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto
- ΗΠΑ: Την απέλασαν στην Ονδούρα χωρίς το παιδί της και στην συνέχεια την κατηγορούν για την δολοφονία του
