Ο μετροπόντικας άνοιξε τρύπα στην αυλή μονοκατοικίας στη Νίκαια
Τρύπα στον κήπο μιας μονοκατοικίας στη Νίκαια επί της οδού Ικονίου προκάλεσε ο μετροπόντικας που κατασκευάζει τη σήραγγα της επέκτασης του μετρό προς τον Πειραιά. Έντρομοι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ειδοποίησαν την Αττικό Μετρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι δεν υπέστη ζημιές επειδή το έδαφος είναι βραχώδες.
Τρύπα στον κήπο μιας μονοκατοικίας στη Νίκαια επί της οδού Ικονίου προκάλεσε ο μετροπόντικας που κατασκευάζει τη σήραγγα της επέκτασης του μετρό προς τον Πειραιά.
Λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης και ενώ ο μετροπόντικας είχε φθάσει σε απόσταση περίπου 130 μέτρων από την πλατεία του Αγ. Νικολάου στη Νίκαια, «χτύπησε» σε μπάζα που είχαν φράξει πηγάδι το οποίο βρίσκεται στον κήπο της μονοκατοικίας.
Αρχικά από το πηγάδι άρχισαν να πεταζονται υγρά, από τον μετροποντικα που χρησιμοποιούνται στην εκσκαφή των βράχων και, στη συνέχεια μόλις άνοιξε η τρύπα τα μπάζα «ρουφήχτηκαν» προς τα κάτω.
Έντρομοι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ειδοποίησαν την Αττικό Μετρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι δεν υπέστη ζημιές επειδή το έδαφος είναι βραχώδες.
Τα συνεργεία έκλεισαν την τρύπα με σκυρόδεμα αλλά οι ιδιοκτήτες του σπιτιού θα μείνουν για μερικές μέρες σε ξενοδοχείο –με έξοδα του αναδόχου- επειδή προκλήθηκε βλάβη στο αποχευτικό σύστημα της μονοκατοικίας.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας