
Αγώνας γυναικείου κολεγιακού πρωταθλήματος λήγει με… 60 πόντους διαφορά
Έχουμε δει πολλούς μπασκετικούς αγώνες να ολοκληρώνονται με μεγάλες διαφορές, όμως αυτό που έγινε σήμερα, Σάββατο, στο γυναικείο NCAA δεν έχει προηγούμενο. Γνωρίζαμε ότι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου του Κοννέκτικατ είναι πραγματικά καλή και ακόμα και να μην το γνωρίζει κάποιος, τα 10 πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει μέσα σε 20 χρόνια (από το 1995 μέχρι το 2015) μιλούν από μόνα τους. Σήμερα, Σάββατο, λοιπόν έδειξαν ότι είναι ασταμάτητες αφού επικράτησαν της αντίπαλης πανεπιστημιακής ομάδας του Μισισίπι με διαφορά... 60 πόντων, με το εκκωφαντικό 98-38, στα πλαίσια της φάσης των «16» (σ.σ αλλιώς «Sweet 16»).
Έχουμε δει πολλούς μπασκετικούς αγώνες να ολοκληρώνονται με μεγάλες διαφορές, όμως αυτό που έγινε σήμερα, Σάββατο, στο γυναικείο NCAA δεν έχει προηγούμενο. Γνωρίζαμε ότι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου του Κοννέκτικατ είναι πραγματικά καλή και ακόμα και να μην το γνωρίζει κάποιος, τα 10 πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει μέσα σε 20 χρόνια (από το 1995 μέχρι το 2015) μιλούν από μόνα τους.
Σήμερα, Σάββατο, λοιπόν έδειξαν για ακόμα μια φορά ότι είναι ασταμάτητες αφού επικράτησαν της αντίπαλης πανεπιστημιακής ομάδας του Μισισίπι με διαφορά… 60 πόντων, με το εκκωφαντικό 98-38, στα πλαίσια της φάσης των «16» (σ.σ αλλιώς «Sweet 16»).
Έτσι πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για τους «8» δείχνοντας ότι πάνε κατευθείαν για μια ακόμα κατάκτηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιμέτωποι με διώξεις Σκρέκας, Μπουκώρος, Σενετάκης και Παπακώστα – Να υποβαθμίσει το θέμα επιχειρεί το Μαξίμου
- «Σ’ αγαπώ έντονα» – Η Ζακλίν Λαμπά ήταν ερωτευμένη με τη Φρίντα Κάλο και παντρεμένη με τον Αντρέ Μπρετόν
- Τέταρτη σύλληψη για τη δολοφονική επίθεση στην Βάγια Νέστορα
- Αγγλία – Αργεντινή: Οι παίκτες της Αλμπισελέστε βρήκαν το παγούρι του Πικφορντ με τις σημειώσεις για τα πέναλτι (vid)
- Παχυσαρκία: Σε 15 ημέρες η λύση για τα φάρμακα, λέει η κυβέρνηση
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 66χρονος για τη φωτιά στο φράγμα Θέρμης