Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον «αέρα» η συνάντηση Κοντονή - μεγάλων

Στον «αέρα» η συνάντηση Κοντονή – μεγάλων

Εκεί που όλα έδειχναν ότι επιτέλους θα υπάρξει συνάντηση μεγάλων (στις 14:00), οι οποίοι θα καθόντουσαν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως ο πρόεδρος του Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα συμμετάσχει αφού τελικά δεν του επιτρέπεται από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο. Έτσι η συνάντηση είναι στον «αέρα», αφού πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως μετά από αυτή την εξέλιξη, κανείς από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους δεν θεωρεί πως υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι επιτέλους θα υπάρξει συνάντηση μεγάλων (στις 14:00), οι οποίοι θα καθόντουσαν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως ο πρόεδρος του Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα συμμετάσχει αφού τελικά δεν του επιτρέπεται από τονΠροϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο.

Έτσι η συνάντηση είναι στον «αέρα», αφού πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως μετά από αυτή την εξέλιξη, κανείς από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους δεν θεωρεί πως υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί.

Θυμίζουμε πως για διαφορετικό λόγο και ο Γιάννης Αλαφούζος, είχε γνωστοποιήσει πως δεν παρευρεθεί, με ανακοίνωση στην οποία κατέστησε σαφές πως «δεν έχει κανένα νόημα η συμμετοχή του Παναθηναϊκού».

Η συνάντηση -μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει επίσημη ματαίωση της- είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 στα γραφεία της Γενική Γραμματείας Αθλητισμού και στην ατζέντα ήταν όλα τα θέματα που «καίνε» το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τα φαινόμενα βίας, στα θέματα διαιτησίας, στο προβλήματα της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ, άλλα ακόμα και για τα θέματα που έχουν μεταξύ τους οι ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει πάντα και το θέμα του Κυπέλλου που έχει διακοπεί, καθώς και το τελεσίγραφο των FIFA/UEFA για συνέχιση του εντός 15 ημερών (από την 18η Μαρτίου που στάλθηκε).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024