Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωινή επίσκεψη Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Π.Ράλλη

Πρωινή επίσκεψη Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Π.Ράλλη

Στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Πέτρου Ράλλη βρέθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για αστοχίες στην κυβερνητική πολιτική και τις αστικές συγκοινωνίες, αλλά και για εύκολο λαϊκισμό. Ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε και φωτογραφίες με τους οδηγούς από τις πρωινές βάρδιες, τις οποίες και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Πέτρου Ράλλη βρέθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε και φωτογραφίες με τους οδηγούς από τις πρωινές βάρδιες, τις οποίες και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς. Η παραγωγική, η δημιουργική, η σκληρά εργαζόμενη Ελλάδα. Αυτή μας εμπνέει» γράφει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον υπεύθυνο του τομέα Μεταφορών του κόμματος, βουλευτή Κώστας Καραμανλή και η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ο κ. Μητσοτάκης με φορείς εργαζομένων.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΝΔ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για αστοχίες στην κυβερνητική πολιτική και τις αστικές συγκοινωνίες, αλλά και για εύκολο λαϊκισμό.

«Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ τον ΟΣΥ, να συζητήσω με τους εργαζομένους για τα μεγάλα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν σήμερα οι αστικές συγκοινωνίες, προβλήματα τα οποία σε μεγάλο βαθμό είναι αποτέλεσμα μίας εξαιρετικά άστοχης κυβερνητικής πολιτικής η οποία επιβάρυνε οικονομικά τις εταιρείες και αύξησε την εισφοροδιαφυγή. Τελικά βέβαια αύξησε και το εισιτήριο, μία επιβάρυνση την οποία πληρώνουν κατεξοχήν οι ασθενέστεροι Έλληνες» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως επισήμανε, η ΝΔ επί των ημερών της είχε αποδείξει ότι σε συνεννόηση με τους εργαζομένους υπάρχει προοπτική ουσιαστικής εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών, με βελτίωση του παρεχόμενου έργου από τις συγκοινωνίες, μείωση της επιβάρυνσης για τους πολίτες και καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα για τον Έλληνα φορολογούμενο.

«Δυστυχώς αυτή η πολιτική εγκαταλείφθηκε τελείως, στα πλαίσια του εύκολου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύουν στην πράξη την αποτυχία της κυβέρνησης σε έναν κρίσιμο τομέα, σε ένα τομέα που αφορά εκατομμύρια συμπολίτες μας οι οποίοι μεταφέρονται με τα λεωφορεία καθημερινά, οι οποίοι δυστυχώς καλούνται να πληρώσουν οι ίδιοι το βάρος μιας αποτυχημένης πολιτικής» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024