
Παραδόθηκε ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας στην Κρήτη
Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης, συνοδευόμενος από δικηγόρο, ο 55χρονος που φέρεται ως ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας 58χρονου αγρότη, στο χωριό Μπιτζαριανό, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου.
Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης, συνοδευόμενος από δικηγόρο, ο 55χρονος που φέρεται ως ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας 58χρονου σε χωριό του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης, στο Μπιτζαριανό, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο 55χρονος, που είναι ελεύθερος επαγγελματίας, πυροβόλησε με περίστροφο στο πρόσωπο και τραυμάτισε θανάσιμα τον 58χρονο αγρότη, Ανδρέα Κανάκη, με αφορμή τις μεταξύ τους κτηματικές διαφορές.
Στο σημείο μετέβησαν ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.
Όπως έγινε γνωστό, και τον Ιούνιο του 2014 ο 55χρονος, που έχει καταγωγή από το Γεράκι, είχε επιτεθεί και τραυματίσει με κατσούνα και μαχαίρι 56χρονο συγχωριανό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υπόγεια Ρεύματα: Έρχονται δυναμικά στη σκηνή της Τεχνόπολης
- Άγιος Δημήτριος: Σήμερα στον στρατιωτικό εισαγγελέα οι «4» – Πώς ο 20χρονος σκότωσε τον 27χρονο
- Σεισμός στην Κρήτη: Βίντεο από την ώρα που χτυπούν τα 5,7 Ρίχτερ
- Υποκλοπές: Η Intellexa του Ντίλιαν, με έδρα την Αθήνα, διαφήμιζε κατασκοπευτικά λογισμικά σε «Αρχές επιβολής του νόμου»
- Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι φίλοι στην ευτυχία μας;
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής


