
Παραδόθηκε ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας στην Κρήτη
Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης, συνοδευόμενος από δικηγόρο, ο 55χρονος που φέρεται ως ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας 58χρονου αγρότη, στο χωριό Μπιτζαριανό, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου.
Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης, συνοδευόμενος από δικηγόρο, ο 55χρονος που φέρεται ως ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας 58χρονου σε χωριό του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης, στο Μπιτζαριανό, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο 55χρονος, που είναι ελεύθερος επαγγελματίας, πυροβόλησε με περίστροφο στο πρόσωπο και τραυμάτισε θανάσιμα τον 58χρονο αγρότη, Ανδρέα Κανάκη, με αφορμή τις μεταξύ τους κτηματικές διαφορές.
Στο σημείο μετέβησαν ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.
Όπως έγινε γνωστό, και τον Ιούνιο του 2014 ο 55χρονος, που έχει καταγωγή από το Γεράκι, είχε επιτεθεί και τραυματίσει με κατσούνα και μαχαίρι 56χρονο συγχωριανό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουντιάλ: Ο viral speaker της Αργεντινής «τρελάθηκε» ξανά – Το ασύλληπτο ξέσπασμα μετά το 2-1 του Λαουτάρο (vid)
- Αποχώρησε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου
- Ιράν: Το Ορμούζ είναι κόκκινη γραμμή – Αντίποινα των Φρουρών της Επανάστασης για τα πλήγματα των ΗΠΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διώξεις της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε 4 εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ
- «Είμαι ενθουσιασμένος» – Ο Αντετοκούνμπο έφτασε στο Μαϊάμι για τους Χιτ (vid)
- Φωτιές και σκύλος: Πώς μπορούμε να τον πλησιάζουμε με ασφάλεια και σεβασμό

