Παραδόθηκε ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας στην Κρήτη
Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης, συνοδευόμενος από δικηγόρο, ο 55χρονος που φέρεται ως ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας 58χρονου αγρότη, στο χωριό Μπιτζαριανό, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου.
Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης, συνοδευόμενος από δικηγόρο, ο 55χρονος που φέρεται ως ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας 58χρονου σε χωριό του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης, στο Μπιτζαριανό, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο 55χρονος, που είναι ελεύθερος επαγγελματίας, πυροβόλησε με περίστροφο στο πρόσωπο και τραυμάτισε θανάσιμα τον 58χρονο αγρότη, Ανδρέα Κανάκη, με αφορμή τις μεταξύ τους κτηματικές διαφορές.
Στο σημείο μετέβησαν ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.
Όπως έγινε γνωστό, και τον Ιούνιο του 2014 ο 55χρονος, που έχει καταγωγή από το Γεράκι, είχε επιτεθεί και τραυματίσει με κατσούνα και μαχαίρι 56χρονο συγχωριανό του.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ