Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παραδόθηκε ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας στην Κρήτη

Παραδόθηκε ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας στην Κρήτη

Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης, συνοδευόμενος από δικηγόρο, ο 55χρονος που φέρεται ως ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας 58χρονου αγρότη, στο χωριό Μπιτζαριανό, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου.

Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης, συνοδευόμενος από δικηγόρο, ο 55χρονος που φέρεται ως ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας 58χρονου σε χωριό του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης, στο Μπιτζαριανό, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο 55χρονος, που είναι ελεύθερος επαγγελματίας, πυροβόλησε με περίστροφο στο πρόσωπο και τραυμάτισε θανάσιμα τον 58χρονο αγρότη, Ανδρέα Κανάκη, με αφορμή τις μεταξύ τους κτηματικές διαφορές.

Στο σημείο μετέβησαν ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Όπως έγινε γνωστό, και τον Ιούνιο του 2014 ο 55χρονος, που έχει καταγωγή από το Γεράκι, είχε επιτεθεί και τραυματίσει με κατσούνα και μαχαίρι 56χρονο συγχωριανό του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024