
Χωρίς Μετρό λόγω 24ωρης απεργίας
Εικοσιτετράωρη απεργία στο Μετρό πραγματοποιεί το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών που διαμαρτύρεται για τη διαρκή υπονόμευση δομών και υποδομών, καθώς και για τη στοχοποίηση των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ με ηθικό αυτουργό την πολιτική ηγεσία συγκοινωνιών.
Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιεί την Πέμπτη το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών που διαμαρτύρεται για τη διαρκή υπονόμευση δομών και υποδομών, καθώς και για τη στοχοποίηση των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ με ηθικό αυτουργό την πολιτική ηγεσία συγκοινωνιών.
«Τα τελευταία γεγονότα με το σπάσιμο σταθμών του Μετρό, ζημιές που κοστίζουν άνω των 100.000 σε κάθε σταθμό, καθώς και η στοχοποίηση των εργαζόμενων οδηγούν σε απαξίωση του έργου του Μετρό. Το τελευταίο τετράμηνο μας έχουν αφήσει βορρά στα νύχια επιτήδειων που μας στοχοποιούν για αυτό διαμαρτυρόμαστε» λέει στο Βήμα ο πρόεδρος του Σωματείου, Σπύρος Ρεβύθης.
«Όλη αυτή η απαξίωση μας οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις περί ιδιωτικοποίησης του Μετρό, πρώτη συνέπεια της οποίας θα είναι η περαιτέρω αύξηση του εισιτηρίου» συμπλήρωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φτιάχνοντας κράτος ξανά
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
- Έκτακτο επίδομα: Ποιοι δεν πληρώθηκαν και γιατί – Τι πρέπει να κάνουν


