Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα Ελληνικά Υδατοδρόμια μπαίνει η Ακτωρ FM

Στα Ελληνικά Υδατοδρόμια μπαίνει η Ακτωρ FM

Στην εταιρεία που έχει αδειοδοτήσει το πρώτο υδατοδρόμιο της χώρας, την Ελληνικά Υδατοδρόμια, επενδύει συμμετοχικά η Ακτωρ Facility Management, μέλος του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Στην εταιρεία που έχει αδειοδοτήσει το πρώτο υδατοδρόμιο της χώρας, την Ελληνικά Υδατοδρόμια, επενδύει συμμετοχικά η Ακτωρ Facility Management, μέλος του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στη μελέτη, κατασκευή, αδειοδότηση και λειτουργία υδατοδρομίων, η οποία εκτός από το πρώτο υδατοδρόμιο στην Κέρκυρα, που έχει αδειοδοτήσει, έχει αναλάβει την αδειοδότηση 28 ακόμη υδατοδρομίων.

Η Ακτωρ FM δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων τομέων, στη διαχείριση εγκαταστάσεων αεροδρομίων και αποτελεί τηνΕταιρεία Διαχείρισης Τεχνικών Εγκαταστάσεωντου Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ακτωρ FM Γιάννης Αναστασιάδηςσχολίασε ότι η απόφαση συμμετοχής οφείλεται στην προοπτική που διαβλέπει σε αυτή την επένδυση και την ανάπτυξη που προσδοκά μέσω αυτής.

«Θεωρούμε ότι το έργο στο σύνολο του έχει τεράστια αναπτυξιακή δυναμική και η υλοποίηση του μόνο θετικά θα συνεισφέρει στην χειμαζόμενη οικονομία της χώρας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικά ΥδατοδρόμιαΤάσος Γκόβας υπογράμμισε πως «η συμμετοχή της Ακτωρ FM προσδίδει σημαντική υπεραξία στην εταιρεία μας καθώς με τη συσσωρευμένη πείρα της και την καινοτόμο τεχνολογία που χρησιμοποιεί στα αεροδρόμια θα συνεισφέρει ενεργά στην εύρυθμη λειτουργία και των υδατοδρομίων».

Εκτίμησε ότι τα οφέλη από την ύπαρξη αδειοδοτημένων υδατοδρομίων θα είναι πολλαπλά και εκτείνονται πρωτίστως στο κοινωνικό σύνολο των περιοχών που θα λειτουργήσουν.

«Η επαρκής προσβασιμότητα που θα εξασφαλίζεται με τις πτήσεις των υδροπλάνων θα αναζωογονήσει τις τοπικές οικονομίες, ιδίως των μικρών νησιών που δεν διαθέτουν αεροδρόμιο, αναβαθμίζοντας τον τουρισμό τους ενώ παράλληλα θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους» πρόσθεσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024