Νέα εκτόξευση βλημάτων από τη Βόρειο Κορέα στη θάλασσα στα ανατολικά
Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα σε πολλαπλές εκτοξεύσεις βλημάτων μικρού βεληνεκούς που έπεσαν στη θαλάσσια περιοχή της ανατολικής χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων της Νότιας Κορέας.
Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα σε πολλαπλές εκτοξεύσεις βλημάτων μικρού βεληνεκούς που έπεσαν στη θαλάσσια περιοχή της ανατολικής χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων της Νότιας Κορέας.
Η Βόρεια Κορέα είχε εκτοξεύσει δύο πυραύλους την Παρασκευή -πάγια πλέον πρακτική «απάντησης» της Πιονγκγιάνγκ σε αυστηρότερες κυρώσεις από τον ΟΗΕ, όπως οι πιο πρόσφατες.
Τα τέσσερα βλήματα που εκτοξεύτηκαν τη Δευτέρα από το νότιο μέρος της ανατολικής πόλης Χαμχούνγκ έπεσαν σε απόσταση 200 χλμ., στη θαλάσσια περιοχή της ανατολικής Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με ανακοίνωση της στρατιωτικής διοίκησης στη Σεούλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Κωνσταντίνος Μητσοτάκης-Μαρία Σάκκαρη: Γάμος το 2027 – Η πρόταση και το μονόπετρο
- Φυλακίστηκε για τη δολοφονία των 4 παιδιών της αλλά ήταν αθώα – Η ιστορία της Kathleen Folbigg
- Τα προγνωστικά των superforecasters για το 2026: Οκτώ συν μία προβλέψεις για τις διεθνείς εξελίξεις
- Πρέβεζα: Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου από καραμπίνα – Συνελήφθη ο πατέρας του
- Χολμς: «Ανυπομονώ για το ντέρμπι – Μου αρέσει ο ανταγωνισμός»
- Αγρότες: Πρωτοχρονιά στην άσφαλτο και «ηρεμία πριν την καταιγίδα» εν όψει πανελλαδικής σύσκεψης
- Η μέθοδος zebra striping της Gen Z για να αποφύγει το hangover
- Ζωούπολη 2: Η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών για τη Disney – Εκθρονίζει το Ψυχρά και Ανάποδα 2
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 01.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/benjamin-davies-Xhj88MexoG4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442