
Ειδομένη: Δεκατρείς πρόσφυγες «ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ»
Δεκατρείς πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, με τραύματα από ξυλοδαρμό, φρόντισε το βράδυ της Παρασκευής η ιατρική ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ειδομένη. Όπως είπαν οι ίδιοι στους γιατρούς, ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ, μέσω της οποίας προσπάθησαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρεια Ευρώπη.
Δεκατρείς πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, με τραύματα από ξυλοδαρμό, φρόντισε το βράδυ της Παρασκευής η ιατρική ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ειδομένη.
Όπως είπαν οι ίδιοι στους γιατρούς, ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ, μέσω της οποίας προσπάθησαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρεια Ευρώπη, εξήγησε ο Γιόχαν Χάνγκενσεν από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.
Τρεις από τους τραυματίες, οι οποίοι προσήλθαν στο ιατρείο που βρίσκεται εντός του καταυλισμού της Ειδομένης, διακομίστηκαν -σύμφωνα με τον ίδιο- στο νοσοκομείο του Κιλκίς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Nescod: Πείτε αντίο στον παραδοσιακό κλιματισμό – Μια νέα μέθοδος που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο ψύξης
- Ολυμπιακός: Δύο ιστορικές επιδόσεις στο Game 2 με την Μονακό
- Το φαινόμενο του «Niksen»: Η ολλανδική τέχνη του να μην κάνεις τίποτα
- Η μεγάλη επιστροφή των «αναλογικών» χόμπι
- Mια νέα σειρά για την Νταϊάνα βασισμένη σε άγνωστες ηχογραφήσεις
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και όπλων – Οκτώ συλλήψεις σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη
