Επίθεση σε μονάδα φυσικού αερίου της Statoil στην Αλγερία
Με «βλήματα εκρηκτικών από απόσταση» έπληξαν άγνωστοι εγκατάσταση φυσικού αερίου στην Αλγερία που διαχειρίζεται η νορβηγική Statoil, σύμφωνα με την εταιρεία. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για θύματα, αν και οι τρεις εργαζόμενοι στη μονάδα από την πλευρά της Statoil είναι σώοι.
Με «βλήματα εκρηκτικών από απόσταση» έπληξαν άγνωστοι εγκατάσταση φυσικού αερίου στην Αλγερία που διαχειρίζεται η νορβηγική Statoil, σύμφωνα με την εταιρεία.
Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για θύματα, αν και οι τρεις εργαζόμενοι στη μονάδα από την πλευρά της Statoil είναι σώοι.
Η μονάδα, που λειτουργεί στο πλάισιο κοινοπραξίας, βρίσκεται στην Κρέτσμπα, περίπου 1.200 χλμ νότια του Αλγερίου, βαθιά μέσα στη Σαχάρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Ο Τσαζ Παλμιντέρι ήθελε να γίνει ηθοποιός και όχι γκάνγκστερ
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λειτουργία του τουρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Mortgage Rates in Greece Hit Nine-Year Low as Lending Rebounds
- ΗΠΑ: Πως γιόρτασαν οι celebrities το Πάσχα;
- Ο Λανουά σε αναμμένα κάρβουνα με τους ξένους διαιτητές
- Στρατηγική επένδυση της Allwyn στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ»
- Ισραήλ: Ο στρατός σκότωσε λάθος ανθρώπους σε απόπειρα δολοφονίας μέλους της Χεζμπολάχ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442