
Χαλάει Παρασκευή και Σάββατο ο καιρός από τα δυτικά
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά και από χαλαζοπτώσεις, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σε έκτακτο δελτίο που εξέδωσε.
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά και από χαλαζοπτώσεις, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σε έκτακτο δελτίο που εξέδωσε.
Σύμφωνα με αυτό, οι περιοχές που θα επηρεαστούν την Παρασκευή είναι τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά, η Πελοπόννησος και τη νύχτα πιθανόν η ανατολική Στερεά και η Εύβοια.
Το Σάββατο τα έντονα αυτά φαινόμενα θα γίνουν αισθητά μέχρι τις πρωινές ώρες πιθανόν στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια, μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στις Κυκλάδες και έως το βράδυ στα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο των αρχών με την ένοπλη επίθεση στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
- ΑΠΘ: Επίθεση κατά του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη καταγγέλλουν οι πρυτανικές αρχές
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη
- Γάζα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «καταδικάζει» τον Global Sumud Flotilla
- ΟΗΕ: Η Ελλάδα στηρίζει τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Οπλων