
Τρεις σοροί ανδρών βρέθηκαν σε ακατοίκητο σπίτι στους Αγ.Αναργύρους
Μακάβρια ευρήματα ήρθαν στο φως το μεσημέρι της Παρασκευής στους Αγίους Αναργύρους Αττικής. Σε εγκαταλελειμμένη ισόγεια μονοκατοικία επί της οδού Βύρωνος 7 εντοπίστηκαν οι σοροί τριών ανδρών, αλγερινής καταγωγής, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, χωρίς να φέρουν εμφανή τραύματα.
Μακάβρια ευρήματα ήρθαν στο φως το μεσημέρι της Παρασκευής στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.
Σε εγκαταλελειμμένη ισόγεια μονοκατοικία επί της οδού Βύρωνος 7 εντοπίστηκαν οι σοροί τριών ανδρών, αλγερινής καταγωγής, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, χωρίς να φέρουν εμφανή τραύματα.
Η Αστυνομία εκτιμά ότι τα τρία πτώματα ήταν εκεί, εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα.
Φως στον ακριβή χρόνο και κυρίως στις συνθήκες θανάτου αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί πιστεύουν ότι τα θύματα είναι κατά πάσα πιθανότατα μετανάστες που είχαν βρει καταφύγιο στο εγκαταλειμμένο σπίτι.
Τις σορούς των τριών ανδρών βρήκε ένας άστεγος, ο οποίος πήγε στο σπίτι για να προστατευθεί από την βροχή και το κρύο το μεσημέρι και μόλις εντόπισε το μακάβριο εύρημα ειδοποίησε την αστυνομία.
Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- JH Prynne: Πέθανε «ένας άνθρωπος σπάνιος και απολύτως πρωτότυπος – όπως ακριβώς και η ποίησή του»
- Ένα fake video και οι δύο λόγοι που κρατάνε Τουρκία και Ισραήλ στα σχοινιά
- Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας του 27χρονου
- «Ήταν πρησμένος σαν μπαλόνι» – Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Ντιέγκο Μαραντόνα!
- ΠΑΣΟΚ για αποκάλυψη in: Ούτε και τώρα η κυβέρνηση θα βγει να διαψεύσει ευθαρσώς τον Ντίλιαν;
- Σε δύο ρόδες η πόλη: Ο Δήμος Παπάγου–Χολαργού επενδύει στη μικροκινητικότητα
