Επιχείρησε να περάσει 1,4 κιλά κοκαΐνης σε «αυγά» που είχε καταπιεί
Μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, από χώρες της Αφρικής προς χώρες της δυτικής Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ. τον 50χρονο Ισπανό που συνελήφθη την Πέμπτη στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Είχε καταπιεί 82 «αυγά» με 1.425 γραμμ. κοκαΐνης.
Μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, από χώρες της Αφρικής προς χώρες της δυτικής Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ. τον 50χρονο Ισπανό που συνελήφθη, πρωινές ώρες της Πέμπτης, στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, τον εντόπισαν κατά την άφιξή του από την Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας μέσω Καΐρου Αιγύπτου, να μεταφέρει με τη μέθοδο της κατάποσης 82 αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 1.425 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα